Zenei tábor

Szeptember 5 – 8 -ig zajlott le a zenei tábor Balatonszemesen, amin 74 diák vett részt. Az időjárás ismét nekünk kedvezett, nyárias napokat töltöttünk a Balaton partján fürdéssel, sporttal, társasozással vagy csak egy kis relaxációval. Első este 6 csapatot alakítottak ki a 8. z osztály csapatkapitányai és három napig küzdöttek az első helyezésért, amit végül Kisgergely Júlia: Balatoni rókák csapata nyert meg. Délelőttönként énekeltünk és Lukács Kati néni irányításával egy kórusnyi arcot készítettek a gyerekek színes papír technikával, amelyekből kiállítás is lesz az aulában az iskola 85. évfordulója alkalmából. Belefért még a programokba egy balatonboglári kirándulás, ahol a lombkorona tanösvényen mentünk végig, egy hangulatos diszkó és persze a sok – sok nyeremény a különböző versenyekért.

Kissné Katona Mária

 

 

2023.október 2-án a 7. évfolyam a Turay Ida Színház Vitéz lélek című előadását nézte meg.

Tamási Áron műve “egy kis székely világot tár elénk. Olyan figurákat, akik a mai ember számára már egzotikusnak hatnak természetükkel, naiv bölcsességükkel, csavaros humorukkal. Tamási darabja azt a csodát mutatja be, ahogy a kisember a katasztrófák közepette is képes talpra állni, magára találni” (https://port.hu/adatlap/szindarab/szinhaz/vitez-lelek/directing-38150), miközben felszínre kerül egy fájdalmas múltbéli titok is.

A darabbeli ízes erdélyi beszédmód jó felkészülést jelent a 7.z hamarosan induló Határtalanul egyhetes kirándulásához is.

Turúné Tóth Anikó of.

Mátyás király nyomába eredtünk… (3.z) – 2023. szeptember 8.

Tanév eleji osztálykirándulásunkat idén, „Mátyás király” témában szerveztük.

A nyarat idéző szeptemberi reggelen, utunk először a Mesemúzeumba vezetett, ahol „Királyi döntések” címmel egy remek, interaktív foglalkozáson vehettünk részt.

A nap további részét képező játékos kaland során, pedig felkerestük a Várnegyed néhány olyan helyszínét, melyek Mátyás királyhoz kapcsolhatók.

Az egyes állomásokon megszerzett puzzle-darabokból fejthették meg végül csapataink, hogy ki lett közülük az „álruhás király”, illetve „királyné”.

A program és a királyi pár megkoronázása a Budavári Mátyás Király Játszótéren történt, ahol a meglepetés-vendégünk: Gergely Eszti néni vezetésével, egy közös, reneszánsz tánccal zártuk ezt a csodás napot!

(3.z osztály)

Fut a Csepel Sportágválasztó

A rossz, esős idő ellenére iskolánkat 35 lelkes alsó tagozatos diák képviselte a kerületi Fut a Csepel rendezvényen.
Kispál Lia 2.z osztályos tanuló korcsoportjában lll.helyezést ért el.Testvére, Hugó lV. lett és ő vihette haza a tombolán kisorsolt fődíjat is.
Minden indulónak és a lelkes szurkolóknak is szívből gratulálunk!

Második tervezett túra – október 14-e, szombat

Őszi második (egyben utolsó) túránk a tervektől eltérően nem a Velencei hegységben lesz, hanem Zsámbékot és környéki tanösvényt járjuk be. Izgalmas látnivalónak ígérkezik a helyi romtemplom megtekintése (belépési díja diákoknak 400 forint lesz). A kellemes túraúton az „Óriások lépcsőjéig” gyalogolunk, a kb. 9-10 km-es körtúra után (akárcsak Zsámbékig) autóbuszjárattal utazunk a Széll Kálmán térig. Összköltségre 1400 forintok kérek befizetni jelentkezéskor. Kérem, hogy aki szülővel utazna, az önállóan intézze költségeit! (ezáltal is elkerülhető a csoportos utazás előzetes igénylése szükségessége). Létszámtól függően elképzelhető, hogy maximum 20 főig lehet csak jelentkezni a túrára….

Csepeli Összetartozás Háza 7.z

2023.szeptember 19-én a csepeli Összetartozás Házába látogatott a 7.z osztály. A tárlatvezetés, majd utána a kvíz megoldásához segítséget nyújtó nyomkereső játék nagy segítséget jelentett a hamarosan sorra kerülő Határtalanul erdélyi kirándulásunkra való felkészülésben.

(Turúné Tóth Anikó of.)

 

Békaavató

Szeptember 20-án ismét megtartottuk sz ötödikeseink bátorságpróbáját, a békaavatót.

Fejtörés és ügyességi feladatok sora várt az izgatott diákjainkra, akik öt helyszínen bizonyíthatták: képességeik alapján valóban alkalmasak a felső tagozat kihívásainak megfelelni.

A felsőbb évfolyamok dökösei kitettek magukért, kellően változatos próbatételekkel sokkolták a kicsiket. Szerencsére minden ebihalat kiszabadítottak a mocsárból, a szabadulószobát is el tudták hagyni, de a kvíz és a lovagi /ügyességi játék sem fogott ki senkin, így megkaphatta mindenki a békává válását bizonyító tanúsítványt.

Köszönet illeti a segítségért Gabi, Barbi és Csenge nénit is.

Turúné Tóth Anikó DÖK-segítő tanár

ISKOLAI PÓTBEFIZETÉS

 2023.Október HÓNAPRA

PÓTBEFIZETÉS  (minden iskolának) Játszóház előtere  (1211 Bp., Szent Imre tér 9.)
2023.09.21.  07-17 óra
2023.09.22.
07-12 óra                        
2023.09.25.  13-17 óra
2023.09.26. 07-16 óra                                             
  
2023.09.27. 07-15 óra

Piliscsaba – Pilisvörösvár túra (szeptember 16.)

Gyönyörű kiránduló időben megtartottuk szeptemberi természetjárásunkat. A Pilis és Budai hegység találkozásánál mintegy 11-12 km-es túrautunkon népes, lelkes csapat vett részt (28 diák és 8 szülő). A Dévényi Antal kilátó felkeresése után tölgyeseken és fenyveseken át, a Pilisvörösvári kálváriát is érintve, barangoltuk be a környéket. A túra végén a helyi cukrászdában fagylaltozással koronáztuk meg ezt az élménydús napot.

Terveink szerint októberben a Velencei hegységet keressük majd fel.

Tervezett túra – szeptember 16-a, szombat

Két túrát terveztem még az idei őszre. Íme a szeptemberi…  Piliscsabától, kb. 12 km-en át, járjuk be a gyönyörű erdőket. Előbb felkeressük a Nagy-Kopasz-hegy tetején található Dévényi Antal-kilátót.     A tájat bebarangolva érkezünk Pilisvörösvárra, ahol – a vonat indulásáig – fagyizásra lesz lehetőség.

A vasúti díjra kérek 1200 forintot hozni, jelentkezzetek mielőbb!

Tisztelt Szülők!

A Kormány 368/2022 (IX.29.) Korm.rendelete értelmében a tanítási szünetek az alábbiak szerint változnak:

Téli szünet 2022. december 22-től 2023. január 8-ig.

A szünet előtti utolsó tanítási nap: 2022. december 21. (szerda)

A szünet utáni első tanítási nap: 2023. január 9. (hétfő)

A tanítási év utolsó napja: 2023. június 16. (péntek)

Őszi szünet ebben a tanévben nem adható ki.

Békaavató

   Szeptember 21-én délután az iskola területén ismét az ebihalak izgatott futkározását lehetett mindenütt látni, ugyanis a már sok éve hagyománnyá vált békaavató vette kezdetét.

Az ötödikeseknek most is öt próbát kellett kiállniuk, hogy igazi felsős béka váljon belőlük. Az egyik feladat előírása szerint a mocsárban (ami persze csak főtt tészta volt) kellett apró „ebihalakat” megtalálni. A könyvtárban gumicukor békákat kaphattak, ha sikerült megtalálniuk az ott rejtőzködő Mátyást királyt. A régi tablókon megtalálni korábbi békákat sem volt egyszerű feladat. A szlalomban békaügetés utáni távolugrás könnyen teljesíthetőnek bizonyult.

Nem így történt viszont Mátyás lovagjainak a viadala. A hídról a mélybe kellett a kerettörténet szerint taszítani a várba betolakodót, majd malomkereket kellett arrébb gurítani a lelkes próbálkozóknak.

Összességében mindenki jól szórakozott, élvezte a vicces feladatokat, és örömmel vette át a próbatétel végén a békás oklevelét mint bátorságának bizonyítékát.

Köszönet a segítő diákoknak (Lajtos Miminek, Szilágyi Emesének és Orsinak, Vastag Emesének, Konkoly Annának, Nagy Bencének, Kaszás Gyurinak, Tölgyesi Tominak), hogy idén is sikerült megrendezni a békaavató bátorságpróbát.

Turúné Tóth Anikó

Tervezett második túra (október 22-e, szombat)

Szeptemberi természetjárásunkat követően máris hirdetem a következőt. Tervek szerint október 22-én egy csodaszép helyen, Pilistetőn és környékén tennénk egy 13-14 km-es körtúrát.

A program szerint fantasztikus kilátópontokon haladva, előbb felkeresnénk a Boldog Özséb-kilátót, majd a Vaskapu-völgyön és Klastrom-kúton át érnénk vissza Pilisszentkeresztre.

A helyszín megközelítése tömegközlekedéssel nem megoldható, így – még utoljára – autóbuszt rendeltem erre az alkalomra. Az utazás költsége 2700 forint lenne fejenként, a jelentkezés határideje viszont már október 10-e, hétfő (amennyiben nem lenne kellő jelentkező, akkor a B-terv, Budakeszi lép érvénybe). Túrázni vágyó szülők jelentkezését is várjuk!

Tartsatok velünk!

Zenei tábor

Idén a zenei táborba egy emeletes busszal utaztunk és már ez megalapozta a jó hangulatot, ami velünk maradt a tábor végéig. A kóruspróbák és a szabadidős programok minden nap este tíz óráig tartottak. A hagyományos versenyekre teljes összhangban készültek a csapatok, amit végül a Balatoni Cápák csapata nyert, akiknek Kis Csanád 8. z osztályos tanuló volt a csapatkapitánya. Szerdán Siófokon az Ásványmúzeumban megcsodáltuk a természet kincseit, csütörtökön délután Kovács Gábor muzsikust láttuk vendégül, akivel együtt énekeltünk, majd hulladéknak szánt alapanyagokból hangszereket készítettünk vele. Pár óra múlva zengett a tábor a szívószálból, az (üres) sörösdobozokból gyártott hangszerektől. A 8. z osztályos lányok egy fergeteges táncbemutatóval búcsúztak a tábortól. A tábort, mint minden évben, diszkóval, a versenyek eredményhirdetésével és sok csokival zártuk.

Kissné Katona Mária kórusvezető

Fótfürdő és környéke – 2022. szeptember 17.

A hétvégén – kissé hűvös, borús időben – megtettük idei első természetjárásunkat. Összesen 20, köztük számos új túrázóval (főleg alsós gyerekek) a Fótfürdőnél található Somlyó-hegyen barangoltunk. A horgásztótól indulva, kilátópontokon a tanösvényen haladva fedeztük fel a helyi látnivalókat. Majd a Fáy Présházat érintve értünk vissza az indulási helyre. Hazaindulásig a diákok játékkal töltötték az időt a tavacska melletti „szabadidőparkban”. Nagy élményt jelentett számukra az ötletes mini kalandpark. Sok napfényben nem volt részünk, de jó kirándulóidőben kiválóan éreztük magunkat!

Következő túránkat napokon belül hirdetem majd. Cél a Pilistető meghódítása lesz.

Mesemúzeum és Mesehős-kereső kaland (2.z) – 2022. szeptember 7.

Szerdai osztálykirándulásunkat a mesék jegyében szerveztük. Ehhez nem is választhattunk volna különlegesebb, érdekesebb helyszínt, mint a Budán lévő Mesemúzeum. Az itt töltött játékos kaland során valamennyiünknek sikerült a „Mesehősök hétpróbáját” teljesíteni, amiről még a „Mesehős igazolvány” is tanúskodik.

A program második felében pedig egy kódfejtős, mesehős-kereső városi sétára indultunk a Várkert Bazáron keresztül.

Miután a küldetés valamennyi feladatát megoldottuk, ezért az utolsó helyszínen – a csapat legnagyobb örömére! – rátaláltunk kis mesehősünkre!

(2.z osztály)

Sportnap a Rákóczi kertben 3.a – szeptember 09.

A 3. a osztály péntek délelőtt (testnevelés, környezet és technika óra keretében) már hagyományosnak mondható sportos délelőttöt tartott a Rákóczi kertben.

Szokás szerint váltófutással kezdődött a program. A tavaszi megmérettetéshez hasonlóan nüánszok döntöttek az osztály 2 csapata egyikének javára. A szoros, végig izgalmas versenyen minden tanuló a legjobbját nyújtotta, így a tusában minden tanuló győztesnek érezhette magát.

A továbbiakban szabadabb időtöltéssel teltek a percek. Természetesen a fiúk egy része focizott, de a fogócskák és hintázás mellett számos ügyességi és erősítési kelléket kipróbáltak a gyerekek. Kellemes időben, remek délelőttel zártuk szeptember első hetét.

Tervezett első túra (szeptember 17-e, szombat)

Az idei tanévben meghirdetem első természetjáró túránkat!

Fótfürdő és környékével ismerkedünk, ahova tömegközlekedéssel indulunk a Nyugati-ba, majd onnan vonattal tovább. A visszaút hasonló (fordított sorrendben). A helyszínen kellemes, alig 8 km-es kirándulást teszünk és felkeressük a környék kilátópontjait. A körtúra kiinduló- és végpontja a helyi csodaszép tavacska lesz, ahol kellemes környezet vár bennünket. Emlékeim szerint vásárlásra nem nagyon lesz mód, így élelmet és vizet hozzunk magunkkal (jó, ha otthon már reggelizünk). A vasúti költség 600 forint lesz diákonként (ha felnőttek is vonatoznának velünk, nekik kb. 1000 forint, de ők külön is megvásárolhatják menetjegyeiket).

Jelentkezési határidő szeptember 15-e, csütörtök.

Remélhetőleg klassz időben lesz részünk!

Fasang Árpád Zenei Alapfokú Művészeti Iskola

Tanévnyitó

Tanévnyitó ünnepség szeptember 1. csütörtök 8:00. A tanulók ezen a napon 12 óráig vannak. Az alsósoknak napközit biztosítunk.
A testnevelés alóli felmentések határideje szeptember 30.


Vándortábor a Zselicben – 2022. július 13-19.

A Mátyás Király Általános Iskola természetjárói az idei nyáron a Zselicben táboroztak. A július 13-án Kaposvárról induló és oda visszaérkező barangolás során közel 70 km-es túrautat tettünk meg. A három szálláshelyen ideális körülményekben volt részünk, mindvégig változatos, bőséges és ízletes ételekkel láttak el bennünket.
Zselici zsiványaink” 20 főből álló, lelkes csapata (ebből 16 lány) az erdei vándor során számos szervezett programon vett részt…

tovább »


Készpénzes ebédfizetés szeptemberre

készpénzes szeptemberi ebédfizetés (22 nap)

 • helyszíne: az iskola portája
 • időpontja: augusztus 8.10. (hétfő, szerda7:30-17:00
 • térítési díja: háromszori étkezés 16 720 Ft, egyszeri ebéd 11 880 Ft
 • kapcsolatAgyagássy Tünde tel.: 70 443 2924

Bankkártyás rendszerre regisztrált szülőknek minden hónap 2-12. között van lehetőségük az étkezés befizetésére.


A népmese napján (2.a) – 2021. szeptember 30.

Ma a 2.a osztályt „mesedélutánra” fogadták, a csepeli Összetartozás Háza Trianon emlékkiállítás épületében. Még az esős idő sem szegte kedvünket a népmese napján (Benedek Elek születésnapja is) főleg, hogy vendéglátóink meleg teával, limonádéval fogadtak bennünket.
A fő program – az „Aranyszőrű” című népmese – bemutatása előtt, előbb az állandó tárlatokkal ismerkedtünk. A mese interaktív feldolgozását, az együtt szereplést módfelett élvezték a gyerekek…

tovább »


Békaavató – 2021. szeptember 29.

Szeptember 29-én, vagyis szerda délután az iskolában ifjú békajelöltek izgatott várakozását lehetett mindenütt látni, ugyanis a már sok éve hagyománnyá vált békaavató vette kezdetét.
Az ötödikeseknek több próbát kellett kiállniuk, hogy igazi béka váljon belőlük. Az egyik feladat előírása szerint a mocsárban (ami persze csak főtt tészta volt) kellett apró „ebihalakat” megtalálni. Egy másik feladat során gumicukor békákat kellett keresni, miután egy képen az igazi „angol tigrist” is meg kellett találni. Igazi eleven teknősbéka is riogatta szegény ötödikeseket…

tovább »


Fut a Csepel – 2021. szeptember 26.

2021. szeptember 26-án a Daru-dombon rendezték meg a hagyományos Fut a Csepel futóversenyt és sportágválasztót. Egész nap színpadi fellépők és a csepeli sportegyesületek képviselőivel való beszélgetések tarkították a versenyt. Az idei év rendhagyó rendezésű volt. A járványhelyzetre tekintettel a rendezők 500 főben maximalizálták az indulók számát. Iskolánkat az alsó tagozatból 8 tanuló képviselte, a felső tagozatosok közül 10 tanuló futott. Néhány szülő is futócipőt húzott, és a felső tagozatosokkal lefutották a 4000 méteres távot. (Molnár Viktória – testnevelő)


Kerületi Labdarúgó Diákolimpia – 2021. szeptember 21-23.

2021. szeptember 21-én és 23-án rendezték a kerületi Labdarúgó Diákolimpiát a IV. korcsoportban a Hollandi úton lévő CSUSE műfüves pályán.
Nyolc iskola vett részt a diákolimpián, csapatunk az ötödik helyen végzett. Remek játékkal, összeszedett csapatmunkával két győzelmet is arattak.
A csapat tagjai: Bárdi Gábor, Bicskey Áron, Fosztó Soma, Földi Máté, Howaidi Adel, Palotás Gerő 8.z osztályos tanulók. Az elért sportsikerekhez gratulálunk! (Molnár Viktória – testnevelő)


Ebédfizetés októberre – 2021. szeptember 14-15.

A készpénzes októberi ebédfizetés (16 nap)

 • helyszíne: a Játszóház főbejárata (1211 Bp., II. Rákóczi F. út 88-92.)
 • időpontja: szeptember 14. (kedd) 7:00-17:00 és szeptember 15. (szerda) 7:00-15:00 óráig
 • térítési díja: háromszori étkezés (napközi) teljes ár: 760 Ft/nap, 50%-os ár: 380 Ft/nap
  egyszeri ebéd (menza) teljes ár: 540 Ft/nap, 50%-os ár: 270 Ft/nap
 • kapcsolat: Agyagássy Tünde GSZI koordinátor
  tel.: 06 70 443 2924, email: matyas.etkezes@csepelgszi.hu

Pilisszentlélek környéki körtúra – 2021. szeptember 11.

Gyengélkedők távolmaradása mellett, ugyanakkor több új diákkal (3. és 4. osztályosok) kiegészülve szakkörünk megtette első őszi túráját a hétvégén. Ismét csodás látványosságokban volt részünk a Pilisi erdőkben. A Fekete-kőről Pilisszentlélekre, a Kémény-kőről Klastrompusztára tekinthettünk le. A kisebbeknek egyfajta bátorságpróbával is felérő élmény volt az egyedülálló környezet meghódítása. Az elénk táruló gyönyörű panoráma része volt a távoli Esztergom a Dunaszakasszal, Dorog és Kesztölc kísérve a Nagy-Getével, és Piliscsév település…

tovább »


Tanítás nélküli nap (szeptember 15.)

Tisztelt Szülők!

2021. szeptember 15-én (szerda) az iskolában tanítás nélküli nap (tantestületi kirándulás) lesz. A gyerekeknek ügyeletet tudunk biztosítani.
Kérjük, az osztályfőnöknél jelezzék szeptember 10-ig (péntek), hogy kérik-e az ügyeletet.
Az ebédet lemondjuk azoknak a gyermekeknek, akiknek a szülei szeptember 10-ig nem jeleznek vissza. (iskolatitkárság)


Zenei tábor – 2021. szeptember 7-10.

Hagyományos zenei táborunk szép, nyárias időben zajlott le Balatonszemesen. A magas létszám ellenére minden programban egyszerre, közösen vettünk részt. 79 diák 6 csapatot alkotott és végül a versenyt a Szemesi szerzetesek csapata nyerte Szabó Nikolett 8.a osztályos tanuló vezetésével. A Ki mit tud? – versenyen a 8.z osztály csapata nyűgözött le mindenkit egy fénytechnikával kombinált tánccal, de óriási sikert aratott egy hegedű trió játék is…

tovább »


Első osztálykirándulásunk (1.z) – 2021. szeptember 4.

Szombaton csapatépítő osztálykiránduláson vettek részt az 1.z osztályosok.
A testvérekkel és szülőkkel kibővült, mintegy 70-80 főnyi lelkes csapatunk a Normafát és környékét barangolta be a nap folyamán. Jártunk az Erzsébet-kilátónál, utaztunk a Gyermekvasúton, s a bátrabb családok még a Libegőt is kipróbálhatták. Miközben a gyerekek a játszótéren jókedvűen szaladgáltak, addig a felnőttek a tisztáson beszélgetve ismerkedtek egymással, és a tanító nénikkel. Úgy gondoljuk: vidám, lelkes kis csapattá szerveződtünk, várjuk a folytatást! (1.z osztály)


Első kirándulásaink (3.z) – 2021. szeptember 1-3.

A tanévet csapatépítéssel kezdtük, három napon keresztül kirándultunk.
Első nap ellátogattunk a szentendrei Skanzenbe, ahol a falusi élet mindennapjaiba pillanthattunk bele. Megismerkedtünk a régi idők iskolájával, kipróbáltuk a ház körüli teendőket és a mezei munkákat is. Vajat köpültünk, kaszáltunk, kukoricát morzsoltunk, saroglyát cipeltünk, tehenet fejtünk. Mindezt tettük azért, hogy közelebb hozzuk a gyerekek számára a távolinak tűnő, de létező vidéki életformát, életkörülményeket…

tovább »


Első tervezett túra (szeptember 11.)

A tanév első természetjáró szakkörén Pilisszentlélek környékén barangolunk. Egy kellemes gyalogtúrát teszünk a Pilisben, a Kémény-sziklától (Klastrompuszta közelében) Pilisszentlélek pálos kolostorromjához. A településen „Teca kocsmáját” is felkeressük majd. A gyalogos erdei túra kb. 13-14 km hosszú lesz.
Minden túrázni vágyó diákot (3. osztálytól) szeretettel várunk a természetbe! Tájékoztató és jelentkezési lap


Tanévnyitó ünnepély – 2021. augusztus 31.

Részlet Juhász Katalin igazgatónő tanévnyitó beszédéből: “Most hozzátok, iskolánk legfiatalabb tanulóihoz, iskolánkba ma először belépő elsős gyerekekhez fordulok.
Mától egy egészen új, izgalmas világ tárul fel előttetek. Ebben a csodálatos világban segítőitek lesznek a tanító nénik. Ha figyelmesen hallgatjátok őket, megfogadjátok tanácsaikat, teljesítitek kéréseiket, akkor ez a gyönyörűséges világ ebben az iskolában 8 éven keresztül mindig körülvesz majd Benneteket…

tovább »


Kozák Ágnes (1957-2021)

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy szeretett kollegánk, Kozák Ágnes tragikus hirtelenséggel augusztus 26-án megtért Teremtőjéhez.
Hiába a bizonyosság, ott a feszítő kérdés: tényleg ilyen rövid idő adatott neki?! A barátnőmnek?! Annak, aki minden megbántottságot is félre tudott tenni, ha a segítségét kérték?!
Hiába láttam az utolsó percek küzdelmét, nyúlok a telefon után napjában többször, hogy elmondjam neki, hogy megkérdezzem, hogy… aztán az üresség… a kínzó tudat: már nem lesznek válaszok, már nem lesz megnyugtató tanács, beszélgetések. Együtt már semmi sem lesz. Csak volt…

tovább »


Első három héttel kapcsolatos információk

 • Augusztus 25-én (szerda) javítóvizsga8:00
 • Augusztus 25-27. (szerda, csütörtök, péntek) osztályozó vizsga8:00
 • Augusztus 27. (péntek1.a ismerkedős délután a Rákóczi-kertben – 16:00
 • Augusztus 30. (hétfő) 1.z ismerkedős délután a Rákóczi-kertben – 16:00
 • Augusztus 31. (kedd) kerületi tanévnyitó ünnepség17:00
  Szülők csak védettségi igazolvánnyal jöhetnek!
 • Szeptember 1. (szerda) három osztályfőnöki óra és egy szakóra
  Szülői értekezletek: 1.a, 1.z, 2.a – 17:00, zenei táborosoknak – 17:30
 • Szeptember 2. (csütörtök) szülői értekezlet: 2.z – 17:00
 • Szeptember 6. (hétfő) szülői értekezletek: 3.a, 3.z, 4.a, 4.z, 7.a, 8.a – 17:00
 • Szeptember 7-10. (kedd-péntek) zenei táborBalatonszemes
 • Szeptember 11. (szombat) túra a Pilisben – természetjáró szakkör
 • Szeptember 13. (hétfő) szülői értekezletek: 5.a, 5.z, 6.a, 6.z, 7.z, 8.z – 17:30

Első tanítási héten az elsősöknek csak 11 óráig van tanítás, a többi alsó tagozatos osztályban pedig 12 óráig, utána haza lehet őket vinni, vagy napközi.