Beiratkozás a 2023/24. tanévre (április 20-21.)

Tisztelt Szülő!

Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben gyermekét a lakóhely szerinti körzetes általános iskolába szeretné beíratni, akkor az intézmény felé csak a szándék megerősítése szükséges, ebben az esetben a beiratkozás automatikusan megtörténik. Amennyiben másik intézményt választanak, akkor kell benyújtani jelentkezési kérelmet a kiválasztott iskolába.
A beiratkozás időpontja: 2023. április 20-21. (csütörtök, péntek) 8-19 óráig.
A személyes megjelenés a beiratkozás napján kötelező.

A beiratkozáshoz kapcsolódóan az alábbi dokumentumokra van szükség:

Információk a 2023. őszén induló 1. osztályok szervezéséről

Tisztelt Szülők!

Közeledik az általános iskolába való beiratkozás időpontja. Nagyon nehéz a szülőknek meghozni a döntést: melyik iskolába, milyen speciális képzésre, melyik tanító nénihez vigyem a gyermekemet.
Folyamatosan szeretnénk Önöket tájékoztatni, a felmerülő kérdéseket megválaszolni. Ezért létrehoztunk egy csoportot a Google Classroom felületén, ahol minden aktuális információt megtalálnak majd, illetve kérdéseket tehetnek fel, amire az adott téma illetékese választ ad. Természetesen ezeket a kérdéseket, válaszokat a csoport minden tagja láthatja.
Mi szükséges ehhez?
Először is a Gmailben egy email postafiók. Majd ezzel az email címmel kell belépni az alábbi linken található felületre.
https://classroom.google.com/c/NDY1NzM5NDU3MDA3?cjc=x4e6kyj
Várjuk a csatlakozásukat. Minden egyéb információt ott találhatnak majd.

Köszönettel: Juhász Katalin intézményvezető

HITTAN 2023 szülői tájékoztatók

Református hittanos tájékoztató anyag