Leendő elsősök szülői értekezlete

Leendő elsősök szüleit szeretettel várjuk az első szülői értekezletre.

  • 1.z osztály: 2022. május 26-án (csütörtökön), 17:00 órakor
  • 1.a osztály: 2022. június 2-án (csütörtökön), 17:00 órakor

Megkérjük a szülőket, hogy a tantermek befogadóképessége miatt, gyermekenként egy szülő jelenjen meg az értekezleten. Köszönjük az együttműködésüket.


Beiratkozás a 2022/23. tanévre (április 21-22.)

Tisztelt Szülő!

Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben gyermekét a lakóhely szerinti körzetes általános iskolába szeretné beíratni, akkor az intézmény felé csak a szándék megerősítése szükséges, ebben az esetben a beiratkozás automatikusan megtörténik. Amennyiben másik intézményt választanak, akkor kell benyújtani jelentkezési kérelmet a kiválasztott iskolába.
A beiratkozás időpontja: 2022. április 21-22. (csütörtök, péntek) 8-19 óráig.
A személyes megjelenés a beiratkozás napján kötelező.

A beiratkozáshoz kapcsolódóan az alábbi dokumentumokra van szükség:


Iskolahívogató 1. foglalkozás – 2022. március 24.

A járványhelyzet enyhülése miatt iskolánknak márciusban lehetősége nyílt, hogy a leendő első osztályosoknak iskolahívogató foglalkozás tartsanak. A házigazda Juhász Katalin intézményvezető asszony volt. A 2022. március 24-i foglalkozást az 1.a osztály (informatika) leendő tanítói tartották: Vaspálné Horváth Krisztina és Bakóczy-Szűcs Imre. A játékos informatika foglalkozást Csákány András vezette. A személyes találkozó során az óvodások tanulságos mesét hallgathattak a piroskalapos békákról, szerepjátékkal tarkított játékos dalt tanulhattak a szélesszájú békáról és gólyáról, s beszélgethettek arról, hogy miért is zöld a legtöbb béka. A programot egy kézműves foglalkozással és meglepetés ajándékkal zárták.
Köszönjük a nagyszámú érdeklődést! Reméljük a gyerekek és szüleik minél több élménnyel gazdagodva térhettek haza. (Vaspálné Horváth Krisztina)


Iskolahívogató foglalkozások – 2022. március 24., 31.

Tisztelt Szülők!

A járványhelyzet enyhülése miatt lehetővé vált a március végi Iskolahívogatónk megtartása. Örülünk, hiszen így lehetőség nyílik a személyes találkozóra. Az első foglalkozást március 24-én, csütörtökön a tartjuk 16:30-17:30 óráig. A házigazda Juhász Katalin intézményvezető. A kézműves foglalkozást a leendő 1.a osztály tanítói tartják: Vaspálné Horváth Krisztina és Bakóczi-Szűcs Imre. A játékos informatika foglalkozást Csákány András tanár úr irányítja. A második foglalkozásra március 31-én, csütörtökön 16:30-17:30 kerül sor. A szülők megismerkedhetnek a leendő 1.z osztály tanítóival: Horváthné Elszászer Ildikóval és Hajlemász Ildikóval. A kézműves foglalkozás mellett ezen alkalommal a gyerekek ének-zene foglalkozáson vesznek részt Kissné Katona Mária irányításával, aki az ének-zene tagozat és a művészeti munkaközösség vezetője. A program zárásaként Juhász Katalin intézményvezető szülői értekezletet tart április 6-án szerdán 17 órakor. Programjainkra minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!


Információk a 2022. őszén induló 1. osztályok szervezéséről

Tisztelt Szülők!

Közeledik az általános iskolába való beiratkozás időpontja. Nagyon nehéz a szülőknek meghozni a döntést: melyik iskolába, milyen speciális képzésre, melyik tanító nénihez vigyem a gyermekemet.
A járványügyi helyzet miatt az iskolákban is komoly intézkedéseket kellett hozni védelmi, megelőzési okokból. Ezért sajnos a beiratkozás, ennek előkészítésének folyamata, a döntés megkönnyítése az eddigi évektől jelentősen eltér, nem tudjuk az eddig jól bevált bemutatkozási formákat megvalósítani.
Folyamatosan szeretnénk Önöket tájékoztatni, a felmerülő kérdéseket megválaszolni. Ezért létrehoztunk egy csoportot a Google Classroom felületén, ahol minden aktuális információt megtalálnak majd, illetve kérdéseket tehetnek fel, amire az adott téma illetékese választ ad. Természetesen ezeket a kérdéseket, válaszokat a csoport minden tagja láthatja.
Mi szükséges ehhez?
Először is a Gmailben egy email postafiók. Majd ezzel az email címmel kell belépni az alábbi linken található felületre.
https://classroom.google.com/c/NDY1NzM5NDU3MDA3?cjc=x4e6kyj
Várjuk a csatlakozásukat. Minden egyéb információt ott találhatnak majd.

Köszönettel: Juhász Katalin intézményvezető


Egyházak hirdetményei

A hittanos tájékoztatókat a leendő elsősöknek 2022. április 6-án, 17 órakor kezdődő szülői értekezleten tarthatják meg személyesen az oktatók.

A Református egyház idei bemutatkozó és tájékoztató anyagai


A Hit Gyülekezete idei bemutatkozó és tájékoztató anyagai