Fővárosi és kerületi versenyek

Mezei futóverseny

Kerületi diákolimpiai mezei futóversenyt rendeztek a Duna parton, ahol sok diák lelkesen versenyzett. Iskolánk legeredményesebb versenyzője Szamper Márton 6.z osztályos tanuló, aki a korosztályában első helyen ért célba.
Gratulálunk a helyetetteknek!
Hajrá Mátyás!

Úszó diákolimpia

Iskolánk kerületi úszó diákolimpián vett részt a csepeli strand úszodájában.
Legeredményesebb versenyzőnk Szamper Márton 6.z osztályos tanuló lett, aki az 50 méter gyorsúszásban második helyezést ért el.
Iskolánkat képviselte még: Fülőp Boglárka, Vida Violetta, Vida Zselyke, Kis Richárd Szantinó, Selek István és Veszprémi Zalán is.
Gratulálunk a versenyzóinknek!
Hajrá Mátyás!

Alsós tanulóink is remekelnek különféle diákolimpiai versenyeken.

Ritmikus gimnasztika sportágban ezen belül szabad gyakorlat országos döntőjében: Hócza Liza 6. helyezést ért el.
Gratulálunk a helyezésért!
Kick-Box sportág országos döntőjében: Varga-Bata Zalán 1. helyezést ért el.
Gratulálunk a helyezésért!
Hajrá Mátyás!

Gratulálunk!

Biró Boglárka 6.a osztályos tanulónk első helyezést ért el az Országos Diákolimpián ritmikus gimnasztika labda, illetve karika kategóriában.

Balatincz Zoltán 3.a

A Diákolimpia országos döntőjén Kick-Box formagyakorlatban ezüst és bronzérmet szerzett
Gratulálunk!
Mácsai Erika

Akire büszkék vagyunk. Balatincz Zoltán 3.a

Zozi a január végén megrendezésre került Athens Challenge European Cup 2024-es nemzetközi versenyén indult kick box formagyakorlat szakágban, ahol kreatív pusztakezes formával aranyérmet, kreatív fegyveres formájával aranyérmet, zenés pusztakezes formájával ezüstérmet, és zenés fegyveres formájával is ezüstérmet nyert.

Mácsai Erika

Kerületi mezei futóverseny – 2022. április 11.

2022. április 11-én rendezték a csepeli Dunaparton a kerületi Mezei Futás Diákolimpiát.
Iskolánkat három csapat képviselte.
A harmadikosok korcsoportjában (2012-es születésűek) a fiú csapat fantasztikus helyezésszámmal megnyerte a kategóriát, ezzel a teljes kerületi mezőnyt maguk mögé utasították.
A csapat tagjai: Selek István 3.a, Kifut András 3.z, Papp Erik 3.z, Kisgergely Ármin 3.z, Joó Levente 3.z

Az ötödikesek korcsoportjában iskolánkat
Nagy Botond 5.z, Jóna Mihály 5.a, Kolovics Márk 5.a, Elszászer Marcell 5.z osztályos tanulók képviselték.
A legtöbb iskola indított csapatot ebben a korosztályban. A népes korcsoportban csapatunk a középmezőnyben végzett.

A hetedikesek-nyolcadikosok összevont korcsoportjában
Fosztó Soma 8.z, Gyulai Benjámin 7.z, Hénes Balázs 7.a, Homoki Gábor 7.a, Mendi Zsombor 7.a osztályos tanulók indultak iskolánk képviseletében.
A hetedik-nyolcadikosok mezőnye volt a versenynap legerősebb korosztálya. Ebben a korcsoportban indult a kerületi sportélvonal. Iskolánk tanulói szépen helyt álltak. Kiemelkedő teljesítményt nyújtott Hénes Balázs, aki a 8. helyen futott be a célba.
Az eredményekhez gratulálunk, és további sportsikereket kívánunk a fiúknak!
(Molnár Viktória – testnevelő tanár)


Fut a Csepel – 2021. szeptember 26.

2021. szeptember 26-án a Daru-dombon rendezték meg a hagyományos Fut a Csepel futóversenyt és sportágválasztót. Egész nap színpadi fellépők és a csepeli sportegyesületek képviselőivel való beszélgetések tarkították a versenyt. Az idei év rendhagyó rendezésű volt. A járványhelyzetre tekintettel a rendezők 500 főben maximalizálták az indulók számát. Iskolánkat az alsó tagozatból 8 tanuló képviselte, a felső tagozatosok közül 10 tanuló futott. Néhány szülő is futócipőt húzott, és a felső tagozatosokkal lefutották a 4000 méteres távot. (Molnár Viktória – testnevelő)

Eredmények


Kerületi Labdarúgó Diákolimpia – 2021. szeptember 21-23.

2021. szeptember 21-én és 23-án rendezték a kerületi Labdarúgó Diákolimpiát a IV. korcsoportban a Hollandi úton lévő CSUSE műfüves pályán.
Nyolc iskola vett részt a diákolimpián, csapatunk az ötödik helyen végzett. Remek játékkal, összeszedett csapatmunkával két győzelmet is arattak.
A csapat tagjai: Bárdi Gábor, Földi Máté, Bicskey Áron, Palotás Gerő, Fosztó Soma, Howaidi Adel 8.z osztályos tanulók. Az elért sportsikerekhez gratulálunk! (Molnár Viktória – testnevelő)


Házi versenyek

Focibajnokság – 2022. május 27.

Május 27-én pénteken az elmaradt Mátyás-napért kárpótlásul hosszas egyeztetés után került sor a 4.a és 4.z osztály, valamint külön korcsoportként az 5-6. osztályosok négy csapata közötti barátságos focibajnokságra.
A Kuris Gabi néni által vezetett meccsek győzteseként tortát nyert a 4.a és a 6.a csapata. A többi játékos pedig egy-egy tábla csokival nyerhette vissza az energiáját.
A DÖK nevében köszönöm a 8. osztályos dökösök és Gabi néni munkáját. (Turúné Tóth Anikó)