Fővárosi és kerületi versenyek

Kerületi mezei futóverseny – 2022. április 11.

2022. április 11-én rendezték a csepeli Dunaparton a kerületi Mezei Futás Diákolimpiát.
Iskolánkat három csapat képviselte.
A harmadikosok korcsoportjában (2012-es születésűek) a fiú csapat fantasztikus helyezésszámmal megnyerte a kategóriát, ezzel a teljes kerületi mezőnyt maguk mögé utasították.
A csapat tagjai: Selek István 3.a, Kifut András 3.z, Papp Erik 3.z, Kisgergely Ármin 3.z, Joó Levente 3.z

Az ötödikesek korcsoportjában iskolánkat
Nagy Botond 5.z, Jóna Mihály 5.a, Kolovics Márk 5.a, Elszászer Marcell 5.z osztályos tanulók képviselték.
A legtöbb iskola indított csapatot ebben a korosztályban. A népes korcsoportban csapatunk a középmezőnyben végzett.

A hetedikesek-nyolcadikosok összevont korcsoportjában
Fosztó Soma 8.z, Gyulai Benjámin 7.z, Hénes Balázs 7.a, Homoki Gábor 7.a, Mendi Zsombor 7.a osztályos tanulók indultak iskolánk képviseletében.
A hetedik-nyolcadikosok mezőnye volt a versenynap legerősebb korosztálya. Ebben a korcsoportban indult a kerületi sportélvonal. Iskolánk tanulói szépen helyt álltak. Kiemelkedő teljesítményt nyújtott Hénes Balázs, aki a 8. helyen futott be a célba.
Az eredményekhez gratulálunk, és további sportsikereket kívánunk a fiúknak!
(Molnár Viktória – testnevelő tanár)


Fut a Csepel – 2021. szeptember 26.

2021. szeptember 26-án a Daru-dombon rendezték meg a hagyományos Fut a Csepel futóversenyt és sportágválasztót. Egész nap színpadi fellépők és a csepeli sportegyesületek képviselőivel való beszélgetések tarkították a versenyt. Az idei év rendhagyó rendezésű volt. A járványhelyzetre tekintettel a rendezők 500 főben maximalizálták az indulók számát. Iskolánkat az alsó tagozatból 8 tanuló képviselte, a felső tagozatosok közül 10 tanuló futott. Néhány szülő is futócipőt húzott, és a felső tagozatosokkal lefutották a 4000 méteres távot. (Molnár Viktória – testnevelő)

Eredmények


Kerületi Labdarúgó Diákolimpia – 2021. szeptember 21-23.

2021. szeptember 21-én és 23-án rendezték a kerületi Labdarúgó Diákolimpiát a IV. korcsoportban a Hollandi úton lévő CSUSE műfüves pályán.
Nyolc iskola vett részt a diákolimpián, csapatunk az ötödik helyen végzett. Remek játékkal, összeszedett csapatmunkával két győzelmet is arattak.
A csapat tagjai: Bárdi Gábor, Földi Máté, Bicskey Áron, Palotás Gerő, Fosztó Soma, Howaidi Adel 8.z osztályos tanulók. Az elért sportsikerekhez gratulálunk! (Molnár Viktória – testnevelő)


Házi versenyek

Focibajnokság – 2022. május 27.

Május 27-én pénteken az elmaradt Mátyás-napért kárpótlásul hosszas egyeztetés után került sor a 4.a és 4.z osztály, valamint külön korcsoportként az 5-6. osztályosok négy csapata közötti barátságos focibajnokságra.
A Kuris Gabi néni által vezetett meccsek győzteseként tortát nyert a 4.a és a 6.a csapata. A többi játékos pedig egy-egy tábla csokival nyerhette vissza az energiáját.
A DÖK nevében köszönöm a 8. osztályos dökösök és Gabi néni munkáját. (Turúné Tóth Anikó)